mandag den 3. juni 2013

Fagtræf 2013



Sidste weekend var jeg på Broderi - workshop på Odense Fagskole. En intens og inspirerende dag med tre meget forskellige workshops.


Skitsebroderi 
underviser Jytte Harboesgaard
  


Vi lavede små håndbroderede skitse på hvid dammask med grafitgråt garn. Der blev broderet i stilhed under stor koncentration - hvordan skulle vi ellers nå at broderer to skitser på et par timer. På det hold jeg var på broderede vi broccoli buketter. 


Det kom der overraskende mange forskellige tolkninger ud af, i betragtning af, at der kun er broderet med kun to forskellige slags sting, og de samme materialer.
Se flere af Jyttes broderier her: 


Jeg har allerede været ude at købe et par gamle dammask duge, så jeg har ”lidt” at broderer på.
Og så til noget helt andet…

Frit maskinbroderi 
underviser Bettina Andersen
Temaet var Abstrakte flader & konkrete motiver, hvor det abstrakte var en bund af stofrester, og det konkrete menneskeskikkelser.


Jeg har ikke broderet ret meget på maskine før, men det er faktisk ret sjovt. Jeg blev da også så ivrig, at jeg nåede at få pircet en negl (så er det man er glad for at man har lange negle…) http://www.bettinaandersen.dk


Du bliver tænksom og sej 
med broderet kontrafej 
Rikke Ruff

Hos Rikke broderede vi selvportrætter. Vi startede med at tegne kollektiv-portrætter af hinanden, som vi så efterfølgende kunne broderet efter.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...