søndag den 2. juli 2017

Genbrug med broderi på broderi


- Eller rettere maskinbroderi på stramaj-broderi. Dette er det første af de broderi projekter jeg begyndte på, da jeg var på broderikursus ved Bettina Andersen på Islandsbrygge.


Det er et gammelt stramaj-broderi jeg har fundet i en genbrugsforretning, og derefter har jeg broderet videre på det med symaskine. På symaskinen er der broderet igennem et lag Ultrasolvy. Det færdige broderi, er derefter lagt i blød, så Ultrasolvyen er blevet vasket ud. Derefter er broderiet spændt op til tørre, for at undgå at broderiet trækker sig skævt.
Til tasken har jeg valg at sætte broderiet sammen med et stykke kraftigt sort bomulds kanvas, og til foer har jeg brugt et stykke grønt hørlærred, der matcher den bålgrønne farve i broderiet.- - O - - 

Recycling with embroidery on embroidery - Or rather machine embroidery on canvas embroidery.

This is the first of the embroidery projects I started when I was at the embroidery course at Bettina Andersen in Copenhagen.

It's canvas embroidery I've found in a charity shop, and then I have embroidered on it with a sewing machine. The machine sewing is embroidered through a layer of Ultrasolvy. The finished embroidery is then laid in cool water for the Ultrasolvy to wash out. Then the embroidery is tightened up to dry, to prevent the embroidery from pulling skewed.

For the bag, I have chosen to put the embroidery together with a piece of black cotton canvas, and for the lining that I have chosen a piece of green linen that matches the teal green colour of the embroidery.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...