torsdag den 27. september 2018

Broderi for alvor


På dette års patchworkmesse i Odense, var der en stand hvor de solgte små håndbroderede billeder. Broderierne kommer fra et landsbyprojekt i Afghanistan, hvor piger og kvinder broderer små billeder, som projektet videreformidler salget af. Broderierne er inspireret af traditionelle afghanske sting og mønster, og priserne ligger fra 5 til 20 € alt efter størrelse og udformning. Projektet er på den måde med til at give landsbykvinderne mulighed for at skaffe sig en egen indkomst. Broderigarnerne, der er brugt til de broderede billeder, er sponserer at der tyske firma Madeira Garn, dvs. billederne er broderet med kvalitetsgarner, der er både lys og farveægte. Tovholder for broderiprojektet er Deutsch Afghanische initiative.

Jeg købet et par stykker, da jeg ikke kunne beslutte mig for et enkelt broderi, for det var meget svært at vælge, da der var virkeligt mange smukke og sjove motiver at vælge imellem. 


Jeg har monteret et af dem på et lille sakseetui, der er syet i Tilda stoffer, efter et mønster fra Den lille Lade.



På patchwork messen var der udstillet et par quilt, hvor i nogle af de små afghanske broderier var brugt i designet.



Hvis du er har lyst til at se flere broderier han du se og bestille på guldusi.com, og læse mere på deutsch-afghanische-initiative.de

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...